Flemming

 
Flemming_crop.jpg
 
 

Flemming var stensikker på, at han gerne ville finde et arbejde, hvor han kunne bidrage med noget. Før i tiden havde han været ved en tømrer, og han kunne godt tænke sig noget lignende igen. Derfor kontaktede vi Tømrermester Ole Bæk Pedersen fra Nørresundby.

At bygge op og rive ned med Ole
Siden vi kontaktede tømrermesteren, er Flemming begyndt i løntilskud som værkstedsmedhjælper. Om morgenen møder Flemming sine kollegaer med et smil, og han får også et igen. Han smiler fordi han føler, at han bidrager med et reelt stykke arbejde. ”Jeg laver mange forskellige ting, jeg står for eksempel for lageret her inde. Jeg kan også godt li´ at være med ude ved kunderne og få lov at rive noget ned, eller bare hjælpe de andre,” fortæller Flemming

Da vi snakkede med tømrerfirmaets direktør, fortalte han, hvordan han klarer de mange arbejdsopgaver – det er en gevinst for alle parter. ”Hvis bare de alle var som Flemming”, siger Henrik og griner. ”Flemming er super at have i huset, han gør et godt stykke arbejde og er utrolig vellidt. Her hos os er der plads til forskellighed.”

Efter en hård arbejdsdag føler Flemming sig fyldt med gåpåmod. Rent faktisk har han så meget overskud, at han gerne ville have hjælp til at finde en fritidsinteresse.

Indskiftning og fredags-øl
”Jeg skal ud og lave noget!” siger Flemming, og derfor begyndte Flemming i den lokale idrætsklub med tilpasset fodbold, hvor der altid er plads til en ekstra holdkammerat. I fodboldklubben går de meget op i at spille bold ”Det hænder også, at vi går i byen sammen eller bare går ud og får en øl,” bemærker Flemming med et smil på læben.

Uanset om du er førtidspensionist, og har lyst til at lave noget andet, eller du er arbejdsgiver, og vil åbne døren for et menneske med andre kompetencer og ressourcer, må du meget gerne komme forbi Poppelvej 14 i Aalborg til en snak eller kontakte os på 99 31 53 74 eller aalborgAKTIV@aalborg.dk