Vi lader drømmen arbejde
fallback.jpg
 
 

LAD DRØMMEN ARBEJDE

Hos Aalborg AKTIV siger vi: Lad drømmen arbejde! Hos os er det nemlig dine drømme og muligheder, vi sammen kigger på. Hos os møder du altid en åben dør - og her kan alle få en snak om sine muligheder. 

I videoen kan du se, hvad vi kan gøre for dig - og hvordan det kan se ud, når man kommer hos os. 
 

 
 
Hos Aalborg AKTIV bliver man ikke behandlet som en handicappet
— Kvindelig borger, 46 år
turkis.png

HVAD ER AALBORG AKTIV?

 
 
iconmonstr-user-5-120.png
iconmonstr-home-10-120(1).png
iconmonstr-flower-3-120(1).png
 
 

1.

Får du førtidspension og drømmer om nye muligheder?

2.

Hos Aalborg AKTIV udforsker vi din drøm sammen.

3.

Sammen lader vi din drøm arbejde!

 
 
pink.png
 

FORTÆLLINGER

Her kan du læse om nogle af de mennesker, vi har mødt hos os her i Aalborg AKTIV. 

Rikke4.jpg

Rikke

”Det er dejligt, at der er nogen, der kan se èn ude fra, og som kan hjælpe på vej i det der med at drømme.” Sådan beskriver Rikke forløbet mod hendes nye job som kontormedhjælper v. Nordic Marine Oil.

 
1.jpg

André

André fandt selv sit job ved Dice n’ drinks, men manglede hjælp til det praktiske vedrørende ansættelsen. Her hjælper Aalborg AKTIV både arbejdsgiver og medarbejder.

 
flemming-billede.jpg

Flemming

Flemming var stensikker på, at han ville finde et arbejde, hvor han kunne bidrage med noget. Før i tiden havde han været ved en tømrer. Så vi kontaktede en tømrermester.

Martin.jpg

Martin

Martin søgte et arbejde, hvor han kunne få brugt sine kompetencer fra IT-faget. Idag er han en integreret del af IT-holdet på Gl. Hasseris Skole. Et arbejde som gør ham glad og stolt.

 
Karsten1.jpg

Karsten

Karsten kom ind af døren hos Aalborg AKTIV, iført røde arbejdsbukser og træsko. Der var ingen tvivl om, at han var en rigtig arbejdsmand som ønskede at få noget for hånden!

 
Dorthe.png

Dorthe

“Jeg røvkedede mig”. Dette var årsagen til, at Dorthe henvendte sig hos Aalborg AKTIV. Dorthe er nu blevet telefonpasser på Lejbjergcenteret. Nu føler hun sig ventet og vigtig!

dennis-billede.jpg

Dennis

Dennis ville gerne have arbejde, hvor han kunne være ude i det fri. 
I samarbejde med Aalborg AKTIV fandt Dennis hurtigt frem til Nymarksminde Farmpark. 

 
sarah_billede.jpg

Sarah

Sarah ville gerne arbejde i butik. Det var vigtigt for hende at være ventet og vigtig på hendes nye arbejdsplads. Sammen med Aalborg AKTIV fandt de frem til Mødrehjælpen.

 
Da jeg hørte om Aalborg AKTIV, fik jeg håb.
— Mandlig borger, 54 år
turkis.png
 

MØD TEAMET

 
Martin.jpg

MARTIN LANGBALLE

Når jeg er med til at opfylde drømme og samle folk, føler jeg, at jeg gør en forskel. Aalborg AKTIV handler om at være en øjenåbner. Vi skal være med til at se nye muligheder og få personer med handicap med i mange forskellige fællesskaber. Det handler om at få øje på alt det, et menneske kan - ikke kun på arbejdsmarkedet, men også i foreninger og fritidslivet.

 
Berit.jpg

BERIT THUEN

En person, der har gjort indtryk på mig, var en kvinde, som havde et ønske om at kunne bidrage med noget. Men hun havde ikke fået muligheden for det. Ved at udfordre systemet, fandt jeg lige det, der gav mening for hende. Jeg er glad - og faktisk lidt stolt over – at jeg har kunnet være med til det.

 

 

SAM_2337.jpg

Jacob Abel Kofoed

Jeg har personlig erfaring med store ændringer i livet, derfor ved jeg hvor meget livsglæde et drømmejob kan give. Jeg glæder mig meget til at være med i processen, hvor jeg kan være en del af vejen tilbage til arbejdsglæde. Det der giver mig arbejdsglæde er når tingene lykkes, derfor har jeg stor fokus på den enkelte og dennes behov og drømme.  

Hanne.jpg

HANNE SKRIVER

Efter mange års erfaring, er dette arbejde utrolig givende for mig. En oplevelse, der rørte mig dybt, var et tilfældigt møde med en mands bekendte. Han fortalte mig, at han ikke havde set sin ven så glad i mange år. Senere så jeg samme mand var glad og udadvendt på sin arbejdsplads. Og det er lige netop den slags oplevelser, der giver mig en fantastisk arbejdsglæde!.

 
Mariann.jpg

MARIANN HØJGAARD JENSEN

Det, der driver mig, er at lave match, som lykkes! Når jeg leder efter det helt rigtige match mellem arbejdsgiver og medarbejder, møder jeg mange forskellige mennesker. Og jeg bliver altid mødt med stor åbenhed og overskud. Det resulterer tit i et samarbejde, hvor både virksomheden og den nye medarbejder udvikler sig.

 
Karin.jpg

KARIN LETH KRISTENSEN, LEDER

Når tingene lykkes her, og jeg ser et glimt i øjet hos folk, fornemmer jeg en oprigtig glæde. Det gør mit arbejde meningsfuldt! Alle de mennesker, vi er her for, har allerede givet Aalborg AKTIV så meget. Det bekræfter mig i, at det vi gør giver mening. Og det bekræfter min tro på, at der så mange ressourcer og potentialer, som slet ikke er foldet ud endnu!

Anne Sophie.jpg

ANNE SOPHIE SKIBSTED

Det nære samarbejde med de mennesker, der kommer her, optager mig rigtig meget.
Sammen tænker vi i kreative og fleksible løsninger, når vi går nye veje. Det, synes jeg, er mega spændende!Mit arbejder giver så meget mening, når jeg ser, hvad det kan føre til. Og jeg oplever, hvordan det kan blive til en sneboldeffekt, som smitter af på mange andre ting.

 
Kristoffer.jpg

KRISTOFFER SØRENSEN

Det er fedt at tage sig tid og lytte til den enkeltes drøm. Når jeg får lov til det, føler jeg mig heldig. Jeg brænder for at finde det helt rigtige match. Og sammen kan vi finde en kreativ løsning, som passer den enkelte rigtig godt. Det giver mig lyst til at fortsætte, når nogen kommer tilbage med en god og positiv fortælling, efter de har været hos os.

 
lysgraa.png
 

INFORMATION

Billede 1.jpg
 

Aalborg AKTIV er Handicapafdelingens beskæftigelsesenhed. Beskæftigelse og fællesskab der giver mening for dig, gør dig betydningsfuld - både for dig selv og for andre.

Hos Aalborg AKTIV er dine drømme og potentialer i fokus. Sammen med dig tilrettelægger vi et forløb som bygger  bro mellem dine drømme og dine muligheder for beskæftigelse. I Aalborg AKTIV kan du få hjælp til:

  • At klarlægge dine drømme, formåen og potentialer
  • Idéer til muligheder for aktiviteter og beskæftigelse 
  • At sammensætte skræddersyede tilbud, der passer til dine drømme og interesser


Medarbejdere

Teamet i Aalborg AKTIV består af seks medarbejdere og en leder. Vi har en bred vifte af faglige og personlige kompetencer. Det giver mange muligheder for at folde dine drømme du og inspirere dig til at finde nye veje til beskæftigelse. 

Hvad er Meningsfuld beskæftigelse? 

I Aalborg AKTIV finder vi de rigtige muligheder, der matcher dine drømme.  Derefter bygger vi bro til de steder, hvor vi bliver enige om, at du skal i gang. Det kan være dag- og beskæftigelsestilbud i kommunen, løntilskudsjob i private eller offentlig virksomheder, ulønnet frivilligt arbejde eller noget helt andet.  

Tag kontakt og lad os sammen finde mulighederne.


Hvad møder du i Aalborg AKTIV? 

Hos os møder du altid en åben dør. Den første snak foregår med to medarbejdere fra Aalborg AKTIV, og du er altid velkommen til at tage en person med dig til mødet. 

Vi aftaler, hvad du har brug for i forhold til det videre forløb og skræddersyr det, så det passer til dig. 

 

 

Det har være et rigtig godt møde. Jeg har fået udvidet min horisont og kan se flere muligheder end det, der lige var min første tanke.
— Kvindelig borger efter sit første møde hos Aalborg AKTIV
turkis.png
 

Kontakt


Aalborg AKTIV har hjemme i Hasseris midt i Aalborg. 

Bus nr. 15 stopper 2 minutters gang fra vores adresse. Stå af ved stoppestedet 'Højmarksvej.'

Du kan altid komme forbi os på Poppelvej 14 til en snak - også uden at have lavet en aftale forinden. 

Skriv sikkert til Aalborg AKTIV (NemID) her. Vi forsøger at svare på alle mails så hurtigt som muligt.

 

 Aalborg AKTIV

Poppelvej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 9931 5374
Mail: aalborgAKTIV@aalborg.dk

 
aalborg_kom_logo.png
 

Aalborg AKTIV
Handicapafdelingen
Poppelvej 14
9000 Aalborg

Leder, Karin Leth Kristensen
Tlf. 9931 5374
Mail. aalborgAKTIV@aalborg.dk

På hjemmesiden her kan du bruge adgangforalle

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
 
 
moerkblaa.png