Sarah

 
 
 

 

Hos Aalborg AKTIV finder vi arbejde til dem, der får førtidspension, og gerne vil have der skal ske noget mere. Det kan være løntilskud, frivilligt arbejde eller praktik.

Sarah var træt af at være i et af kommunens aktivitetstilbud. Hun ville gerne have et arbejde, så det gik hun på udkig efter sammen med Martin fra Aalborg AKTIV.

De to var på besøg mange forskellige steder, blandt andet et plejehjem, og et par kantiner, men Martin kunne godt mærke på Sarah, at det ikke var det helt rigtige. Men så kom de til Mødrehjælpen.

Kronprinsessen lokker

Hos Mødrehjælpen kunne Martin se, at Sarah lyste op og smilede. På væggen hang der nemlig et billede af Kronprinsesse Mary, og det gjorde, at Sarah følte sig hjemme med det samme. Så hun sagde hurtigt ”Ja” til at begynde i frivilligt arbejde her.

Hos mødrehjælpen hjælper de mødre, som har det svært. Sarah hjælper blandt andet med at lave de startpakker som de giver til nybagte forældre og deres børn.

Godt samarbejde

Sarah har det rigtig godt ved Mødrehjælpen. Efter et halvt års tid blev hun glædeligt overrasket med et tilbud om at blive en del af det faste team. Det sagde hun også hurtigt ”ja” til.

I dag arbejder Sarah og Mødrehjælpen så godt sammen, at det kører næsten uden støtte fra Aalborg AKTIV. Det er vi rigtig glade for!


Uanset om du er førtidspensionist, og har lyst til at lave noget andet, eller du er arbejdsgiver, og vil åbne døren for et menneske med andre kompetencer og ressourcer, må du meget gerne komme forbi Poppelvej 14 i Aalborg til en snak. Du kan også kontakte os på 99 31 53 74 eller aalborgAKTIV@aalborg.dk

 

sarah_billede-2.jpg