I delikatessen i Meny, Klarup, kan man fire dage om ugen finde Rasmus, hårdtarbejdende og med et smil på læben, imens han blandt andet laver mad til dagens sultne kunder. Her har han været ansat i over fire år i, hvad han selv beskriver som, "verdens bedste job".
Rasmus har prøvet kræfter med lidt af hvert, inden han startede i delikatessen. Nu er han blevet så glad for at være der, at han ikke kunne forestille sig at stoppe – han er klar til at blive, lige indtil butikken lukker. Selvom der en gang imellem er udskiftning af kollegaer, så gør det ikke noget for Rasmus, for de er søde, rare og hjælpsomme. Hvis der er nogle problemer, så snakker han med sin leder, Birgitte, om det. Ellers kan de altid tage fat i Berit fra Aalborg AKTIV. Butikken har vist sig at være et hyggeligt sted for Rasmus at arbejde, hvor han har mange ting at tage sig til.
Rasmus kan godt lide at have mange opgaver. Som han selv siger: "Der er ikke noget, der er bedre end noget andet. Det er lidt af det hele."
Nogle af de mange opgaver er bl.a. at lave kartoffelsalat, sandwiches og krebinetter. Rasmus synes, det er fedt at være god til sit arbejde. Han vidste slet ikke, at han kunne blive god til det, men øvelse gør mester. Nu sidder teknikken lige i skabet, især når der skal formes bøffer. Alle opgaverne passer Rasmus rigtig godt, og når han går hjem, er han derfor også "træt på den gode måde".
En af de nye opgaver, som Rasmus også er begyndt på, er kundekontakt. Det kom helt af sig selv, at han begyndte at gøre det. Selv når han ikke tør, så tager han mod til sig og prøver alligevel. Bagefter føles det så fedt for Rasmus, og han får stor ros af sine kollegaer for at prøve noget nyt. Nu kan han efterhånden så mange ting, at han kan kalde sig "manden med de mange titler".
Arbejdet i Meny startede som et frivilligt arbejde, der senere, med hjælp og støtte fra Berit, blev lavet om til ansættelse med løn. De ekstra penge er Rasmus glad for: "Jeg kan bruge pengene til noget nyt til mig selv."
Udover pengene har jobbet også gjort, at Rasmus er blevet bedre til at snakke med folk, han ikke kender – også i sin fritid.