Dennis

 
 
 

Inden Dennis snakkede med Aalborg AKTIV, havde han et stille og roligt liv på Behandlingscentret i Hammer Bakker. Og selvom han godt kunne lide at hjælpe sine venner og bekendte i cykelværkstedet, gik Dennis faktisk og kedede sig lidt.

Dennis ville gerne noget mere med sine dage, for uden arbejde bliver dagene nemlig hurtigt ”sløsede og dovne”, fortalte han. Dennis ville gerne have et arbejde, hvor han kunne være i det fri og lave et godt stykke arbejde.

I samarbejde med Aalborg AKTIV fandt Dennis hurtigt frem til Nymarksminde Farmpark, hvor han er blevet en del af et team på to, som begge er ansat i løntilskud.

Indre ro
På Nymarksminde gik Dennis’ drøm i opfyldelse, og han nyder en arbejdsdag, hvor han kan lave lidt af hvert. For det meste slår han Farmparkens græsplæne, men han er også med til andet udendørsarbejde. For eksempel har han været med til at tynde ud i nogle træer. Det er en god blanding af groft og let arbejde, og han fortæller han er glad for arbejdet:

”Det giver tilfredsstillelse og ro indeni, det giver en anden hverdag og en ny struktur,” fortæller han med rolig stemme."

Selvom Dennis finder ro og afstresning i arbejdet, er han ikke bange for at gå til den. Det har Ole Risager, Farmparkens indehaver, såmænd også bemærket.

”Man skal lige sætte dem, Dennis og hans kollega, red., ind i opgaverne en ekstra gang, men hver morgen når de møder ind 20 minutter før tid, og har et stort smil på, så betaler det sig tilbage mange gange. Jeg har aldrig oplevet Dennis hænge sig i tiden, og det er en fornøjelse at have så god og glad en arbejdskraft,” fortæller Ole.

Med tiden er det blevet til et nært samarbejde, som de begge nyder godt af. Faktisk så meget at Ole og Dennis har aftalt, at arbejdstiden skal stige fra 15 til 25 timer om ugen.

Pæn modtagelse
Det hele er faldet i hak for Dennis, og Aalborg AKTIV har været sparringspartner og støtte, når der har været brug for det.

”I tog pænt i mod mig og fokuserede på min nuværende og fremtidige situation,” fortæller Dennis.

Vi er rigtig glade for Dennis’ ord, for hos Aalborg AKTIV brænder vi for at hjælpe med at finde det rette sted og lade drømmen arbejde!

Uanset om du er førtidspensionist, og har lyst til at lave noget andet, eller du er arbejdsgiver, og vil åbne døren for et menneske med andre kompetencer og ressourcer, må du meget gerne komme forbi Poppelvej 14 i Aalborg til en snak eller kontakte os på 99 31 53 74 eller aalborgAKTIV@aalborg.dk